Nieuwsbrief

Groei en Bloei Goes vindt de communicatie met de leden een van de belangrijkste taken van het bestuur en de vereniging. Een middel wat we hiervoor inzetten is de nieuwsbrief, die we zowel digitaal - per e-mail - als op papier naar onze leden sturen.

Heeft u zich al aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief? Dat gaat heel gemakkelijk....klikt u hier. Nadat u de gegevens hebt ingevuld klikt u op "abonneer mij". Als u zich wilt afmelden gebeurt dat op dezelfde pagina. Dan klikt u  op de aangegeven plaats op de onderste regel.

De digitale nieuwsbrief verschijnt ongeveer een keer per maand, veelal aan de vooravond van een activiteit of gebeurtenis. Het archief van de digitale nieuwsbrief vindt u hier

Daarnaast verschijnt twee keer per jaar de papieren nieuwsbrief, een eigentijdse versie van het Groene Boekje, zoals dat vroeger aan de leden werd toegestuurd.. Het is een mooi glanzend blad, in kleur. In augustus bevat het informatie over alle activiteiten voor het nieuwe seizoen, en in maart de informatie over de ledenvergadering en wat er nog te doen is in de rest van het seizoen! De papieren nieuwsbrief wordt U standaard toegestuurd, U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Het archief van de papieren nieuwsbrief vindt U hier.

Bloemstuk op wilgentakken. Lia Bakx
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin