Programma

Voor 2018 staan inmiddels al verschillende activiteiten op de planning. De lijst is inmiddels zo goed als compleet.

Dagreisjes

• 14 april dagreis naar Floralia Brussel. Daar wordt in het kasteel Groot Bijgaarden ieder jaar een tentoonstelling gehouden met bloemstukken. De tuin van het kasteel staat bovendien ieder voorjaar helemaal vol met bloembollen.

• 2 juni dagreis naar kwekerij Sevenhills in Oostvoorne, dit is een tuincentrum met veel rotsplanten en grassen. Daarna willen we nog een kwekerij of een tuin bezoeken, maar dat komt dan nog verder.

• 1 september dagreis naar de de grote herfstfair van Groei en Bloei Apeldoorn

• 29 september dagreis naar de Jorissenhoeve in Schijf, een boerderij met prachtige tuinen.

• 13 oktober willen we - zoals voorgaande jaren een dagreis naar Beervelde organiseren, naar het park en het kasteel.

Overig

• 15 maart Algemene Ledenvergadering, met een lezing van dhr. Wim Uilenbroek over Middelandse zee tuinen

• 12 mei Groenmarkt Goes. Dit jaar geen groenmarkt in Zierikzee!

• 21 juni bezoek 's avonds aan de Middelandse zee tuin van dhr. Uilenbroek

• 11 augustus zaterdagmiddag 14:00 bezoek aan pluktuin Bloemenzee in Kruiningen

• 30 augustus lezing door Dirk van Gelderen, over 'de Schaduwtuin'

• 27 september bloemschikdemonstratie door Tanja Platschorre

De dagreisjes zijn in principe met een busje, waarin plaats is voor 9 personen. De kosten worden gedeeld door het aantal deelnemers en...wie het eerst komt het eerst maalt! Aanmelden kan bij Saskia Meerman, e-mail saskiameerman(at)Hotmail.com, tel. 06-31091116.

N.B. Na aanmelding kan annuleren tot twee weken voor vertrek. Daarna zal een evenredig deel van de kosten voor de bus in rekening worden gebracht.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….